Prachtig kampioenschap Sportclub Monster JO17-1

In een werkelijk schitterend seizoen waarin een toernooi in Spanje en ook oefenwedstrijden in stadions van Heracles en ADO Den Haag werden gespeeld, kon Sportclub Monster JO17-1 afgelopen maandagavond kampioen worden van de eerste klasse. Daarvoor moest wel Die Haghe verslagen worden. Dat was zeker geen gemakkelijke opgave, ook al omdat Die Haghe veel talenten van de internationale school als leden heeft, maar trainer Arjan Kortleven van Sportclub Monster heeft ook een zeer talentrijk team onder zijn hoede.In een geweldige ambiance schoot Duko al in de eerste minuut Sportclub Monster op voorsprong. Die Haghe moest nu komen en maakte vlak voor rust de gelijkmaker. De tweede helft bleef heel spannend, totdat Hidde de 1-2 maakte na een geweldige pass van Roy. Duko knalde de 1-3 tegen het net. Het mooiste voetbalmoment werd bewaard tot de laatste minuut, toen Roy na een geweldige aanname en daarachter een “Zidane” de bal achter de keeper van Die Haghe schoot. Die Haghe was na deze 1-4 definitief op de knieen. Met confetti,champagne en muziek werd het mooie kampioenschap gevierd.

Dokan,Bo,Stuart,Boy,Riley,Guus,Ahmet,Boris,Thijs,Duko,Hidde,Roy,Andreas,Jim,Scott,Twan,Niels, en Rody van Harte Gefeliciteerd!