Sportclub Monster niet opgewassen tegen kwaliteit  GDA.

De laatste bekerwedstrijd werd uit tegen GDA pas om 16.30 gespeeld. Monster was al uitgeschakeld voor de beker doordat in deze poule van 4 alleen de groepswinnaar zich plaatst voor de volgende ronde.

Vele ouders met paraplu's hadden zich verzameld langs de lijn. Dat inspireerde de spelers van Monster om werkelijk alles te geven in deze op voorhand ongelijke strijd. Toch was in de eerste helft de kansenverhouding tussen beide ploegen gelijk. Alleen waar Monster uit 4 kansen 1 keer wist te scoren deed GDA dit beter door 4 uit 4 te behalen. Maar het doelpunt van Monster was zeer fraai. Thijs Looije een plaag voor de GDA verdediging was door inzet en snelheid twee man de baas en na zich vrijgespeeld te hebben met zijn linkerbeen stifte hij de bal met rechts over de verbaasde keeper in de rechterbovenhoek. Het applaus voor dit kunststukje galmde over het GDA terrein.
Dat was de aansluitingstreffer 1-2. Op dat moment speelde Monster zeer goed voetbal. Druk zetten, snelle balcirculatie,veel beweging zonder bal, maar de kansen benutten op beslissende momenten blijft toch moeilijk. Zodoende liep GDA voor rust toch nog uit naar 4-1.
Na rust werd duidelijk dat de eerste helft zeer veel kracht had gekost en GDA het snelle tempo beter beheerst. Met hun kwaliteit en afgedwongen mazzel vielen er nog 6 tegentreffers te incasseren. Monster kwam nog zelden over de middenlijn, maar doordat Duko Blans bij een aanval werd gevloerd kon Roy v/d Ven de toegekende strafschop feilloos binnen schieten. Eindstand 10-2.Een hoge uitslag dat zeker, maar gezien de inzet en het vertoonde spel zeker geen schande. Daarom gaan de spelers alsmede de technische staf met veel vertrouwen de competitie in. Volgende week zaterdag 13.45 de eerste competitiewedstrijd uit tegen HBS.