Sportclub Monster zet Honselersdijk opzij in saaie derby.

Daar waar de jongens van sc Monster het druk hebben met nieuwe scholen uitzoeken,huidige school,activiteiten ondernemen voor de reis naar Spanje, huiswerk,trainen,werken en playstation spelen is er natuurlijk altijd de voetbalwedstrijd op zaterdagmiddag voor de ontspanning.

Deze middag kwam Honselersdijk op bezoek met als inzet de vierde plaats op de ranglijst die waarschijnlijk recht geeft op de promotiepoule.Met Boris,Thijs en de nog geblesseerde Boy op de bank en een opstelling met Dokan op doel, Jim,Stuart,Guus en Riley als verdedigende linie. Het middenveld Roy,Rody en Ahmet. Voorin Hidde,Duko en verrassend Andreas als linksbuiten begon de wedstrijd voorzichtig van beide kanten.Na een paar minuten kreeg Andreas een ideale kans om de score te openen echter hij werd gevloerd net buiten de zestien door de centrale vedediger van Honselersdijk. De daaruit voortgekomen vrije trap genomen door Roy zoefde over de kruising. Hierna deelde  Honselersdijk wat speldenprikjes uit maar komt niet tot een echt uitgespeelde kans.Via een verlengde kopbal kreeg Andreas de bal bij de tweede paal ,zijn schot werd geblokt door de keeper.Aan het eind van de eerste helft had Honselersdijk een licht overwicht en kreeg tot dan de beste kans, maar de linksbuiten schoot 1 op 1 voor Dokan 2 millimeter naast paal. De opluchting dat het nog 0-0 stond was ook op de tribune duidelijk te horen.Zou de tweede helft meer spektakel opleveren? Het leek er wel op, want in de 41e minuut stond Hidde plots vrij voor de keeper. In eerste instantie werd de bal tegengehouden, de bal kwam terug en vanuit een onmogelijke positie promoveerde Hidde de kans toch tot 1-0. Honselersdijk had veel balbezit en Monster liet zich wat terugzakken. Duko kopte net naast. In de 49e minuut word de mooiste aanval beloont met de 2-0. Stuart speelt naar Riley, Riley speelt naar Andreas, Andreas speelt naar Duko, Duko geeft voor op Hidde, Hidde rond feilloos af! Deze aanval ging razendsnel en werd bestempeld als tikkie-takkie. Vooral Ahmet was na deze 2-0 heel nuttig voor het team, want de oranjehemden kwamen opzetten om deze 2-0 achterstand te verkleinen. Elk gat in de verdediging of middenveld werd dichtgelopen door Ahmet. Er werd gewisseld en Boris kwam erin voor Jim, terwijl Roy met pijn aan de knie vervangen werd door Thijs. Trainer Arjan zette Andreas terug op het middenveld en stuurde Thijs naar zijn favoriete linksbuitenplaats.De 2-0 overwinning werd proffessioneel veilig gevoetbald in deze op een paar momenten na saaie derby met gelukkig Monster als overwinnaar! De vierde plaats of hoger is nog helemaal niet zeker want er wachten nog drie zware wedstrijden te beginnen met een uitwedstrijd tegen BMT om 14.00.