Monster Jo17-1 laat Scheveningen ontsnappen.

Zaterdag 2 september om 12.30 fluit scheidsrechter Fernandez voor het begin van de bekerwedstrijd Monster jo17-1 -Scheveningen jo17-1.
Scheveningen is dierekt dreigend met de buitenspelers.

Monster heeft veel balbezit , maar telkens is de eindpass slordig.Na een vloeiende aanval over vele schijven loopt Hidde op de Scheveningse keeper af. Hij geeft de bal af aan Thijs die er net niet bij kan. Aan de de andere kant voorkomt keeper Niels op weergaloze wijze een tegendoelpunt door zijn vingertoppen tegen een subtiel schot te krijgen. Roy, Rody en Ahmet beheersen het middenveld, maar hebben toch wel eens balverlies waardoor de verdediging onder leiding van Stuart alert moet blijven op hun goede aanvalslinie. Boris en Riley hadden  als rechter en linkerverdediger hun handen vol aan de Scheveningse buitenspelers. Boy staat als centrale verdediger tegen de sterke spits. Ondanks een licht overwicht voor Monster , waarbij ook nog een zuiver doelpunt word afgekeurd voor buitenspel is de stand 0-0 bij rust. De tweede helft begon met kleine kansjes voor Monster, maar door balverlies kan de Scheveningse spits uitbreken en maakt tegen de verhouding in de 0-1.
Dan begint Monster met een belegering van het Scheveningse goal. Schoten van David,Rody, Hidde en Roy een stuk of 4 keer worden gestopt door de keeper of geblokt door hun verdedigers. Op wonderbaarlijke wijze gaat de bal maar niet in het net. De ruimte achter het middenveld werd op dat moment ook groter en ook doordat Guus met geweldige rushes vanaf de achterste linie naar voren liep, kon Scheveningen bij balverlies counteren. Zo konden zij nog 2 keer scoren en na een kansenverhouding van 15-5 in het voordeel van Monster toch met een winst van 0-3 uit Monster ontsnappen.
Rody en Stuart kregen nog geel van de slecht fluitende scheidsrechter Fernandez. Monster speelt nog 2 bekerwedstrijden tegen het sterke GDA en Fc s'-Gravenzande op 9 en 16 september alvorens de competitie in de eerste klasse begint.