Prima voorbereiding SC Monster JO-17

Na pittige trainingen en 3 leuke oefenwedstrijden waarna de selectie JO17-1 bekend werd gemaakt stond er een oefenwedstrijd tegen RKAVV JO17-1 op het programma. Zaterdag 26 aug half 9 verzamelen.

De 17 spelers kwamen met frisse gezichten op de club en we konden afreizen naar Leidschendam. De tegenstander een hoofdklasser had al snel door dat Monster niet kwam om alleen te verdedigen en na een kansje van RKAVV waren het onze jongens die kans op kans kregen. De 0-1 kwam er na snel omschakelen vanuit de verdediging. Riley veroverde de bal weer eens speelde hem door naar de sterke Duko( sportschool) die de bal met een prachtige pass op de snelle Hidde speelde. Thijs snelde naar de 2e paal en kreeg de bal op een presenteerblaadje waarna hij het leder beheerst in de linkerbovenhoek kegelde. RKAVV mekkerde en protesteerde nog voor buitenspel, maar kreeg bij de goede leidsman geen gelijk.

Tussen de kansen van Monster door stompte Niels nog een bal uit de kruising bij een zeldzaam schot van RKAVV. Hun corners waren wel gevaarlijk ,maar de verdediging met Boris, Boy , Riley en Stuart stond als een bunker. Het creatieve middenveld bestaande uit Rody, Ahmet en Roy lieten mooie staaltjes voetbal zien en de 0-2 en 0-3 volgden dan ook verdiend. De 0-2 was identiek aan de 0-1, weer was het Duko naar Hidde en Thijs de afmaker. Roy maakte na gepruts in de RKAVV verdediging de 0-3 en na 40 goede minuten konden de teams naar de kleedkamer. Trainer Arjan die 10 minuten later arriveerde zal tevreden zijn geweest. Vijf wissels Andreas,Guus,Scot, Bo en Kay kwamen de tweede helft in het veld. En het zelfde spelbeeld, maar door een ongelukkig moment werd het toch 1-3 doordat Niels de bal tegen het hoofd van de spits van RKAVV aanknalde. Pardoes lag het leder in het net. Toch kreeg Monster kansen genoeg om de voorsprong uit te breiden ,echter werd het toch nog spannend. De 2-3 kwam van hun snelste speler die na een run de bal langs Niels wist te schieten. Hidde maakte nog de 2-4 , maar werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. Na 80 minuten voetbal was de overwinning verdiend en hadden de toeschouwers genoten van een leuke en goede oefenpot.De spelers kregen een lunch aangeboden van onze club en gingen helpen met de open dag op ons mooie sportpark. Top mannen!!