Fantasieloos SC Monster grijpt naast de punten.

Vandaag werd er een uitwedstrijd gespeeld tegen HVV op sportpark de Diepput. Door een bezoek te brengen aan scholen voor een open dag kwamen enkele spelers direct naar HVV. Nadat de ploeg compleet was en de warming-up gedaan werd ging met enige vertraging de wedstrijd van start.

HVV opende sterk en na enkele aanvallen met goede kansen voor hun kreeg Monster meer grip op de wedstrijd. Een snel uitgevoerde counter leverde de 0-1 op. Het was Thijs die de bal kreeg aangespeeld van Duko en met zijn rechtervoet de bal achter de keeper schoot. Lang werd er niet genoten van deze voorsprong, want 2 minuten later was het door slecht uitverdedigen alweer 1-1. Het voetbal was niet van hoog niveau en zonder overleg. De middenvelders kwamen in de opbouw veel te weinig in de bal zodat veelal de ‘lange bal’ werd gespeeld. Die was in de meeste gevallen voor HVV. Met 1-1 brak de rust aan en daar konden beide teams op dat moment mee leven.

Met Stuart op de plaats van Jim brak de tweede helft  aan en sc Monster wilde met de wind in de rug naar voren spelen, maar het ontbrak aan teamspirit en fantasie om kansen te creeren. HVV kreeg een vrije trap op zo’n 25 meter van het goal en bij de tweede paal kon de achterste man van hun met een kopbal scoren zodat Monster tegen een 2-1 achterstand aankeek. Het werd  nu echt een probleem om deze achterstand nog om te buigen zeker ook omdat het hard was gaan regenen en de omstandigheden steeds slechter werden. Met Hidde in het team voor Guus kwam er wat frisse kracht voorin maar de verdedigers van HVV  wisten van geen wijken weten en er viel geen uitgespeelde kans te noteren. Na het laatste fluitsingaal gingen de spelers van Monster moe en een beetje gefrustreerd naar de kleedkamer.
Niet best gespeeld en zonder punten weer terug naar Polanen.
Volgende week is er een uitwedstrijd tegen Die Haghe om 12.30 en gaan we zien of deze slechte wedstrijd een incident was.